Ruim Assortiment
4 Filialen in Zuid-Nederland
Al meer dan 30 jaar ervaring in gezond slapen
Vanaf €50 gratis verzending post pakketen NL & BE

Nederlands Slaapcentrum is al sinds jaar en dag de boxspring-specialist van Zuid-Nederland. Met 4 vestigingen en een complete webshop focussen wij ons op het aanbieden van boxsprings in alle soorten en maten. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden. Het kopen van een boxspring is natuurlijk niet binnen een oogwenk besloten, en daarom adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Op zoek naar een boxspring op maat? Nederlands Slaapcentrum heeft diverse merken tot zijn beschikking, van o.a. Cinderella en Halsing. De keuze is reuze, wij vertellen je graag meer over de verschillende type boxsprings. Wil jij meer weten over het design van een boxspring? Of wil je juist weten waar je op moet letten bij het kopen van een boxspring?

Verschillende type boxsprings

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er veel verschillende type/modellen boxsprings zijn. Wil je een vlakke boxspring, een elektrische boxspring, of juist een hoog-laag boxspring? Ook een deelbare boxspring is mogelijk en biedt weer zijn specifieke voordelen.

Welke boxspring is geschikt voor jou?

Welke boxspring geschikt is voor jouw wensen is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij natuurlijk aan jouw gewicht en ligposities door de nacht heen. Beweeg je veel of weinig? Lichaamsondersteuning is natuurlijk een van de belangrijkste zaken die je moet bekijken. Daarnaast is de lucht- en temperatuurregulatie van essentieel belang. Als je een hele nacht op je boxspring ligt, wil je natuurlijk wel dat dit goed is geregeld. Zo zijn er nog een aantal vragen die moeten worden beantwoorden voordat jij jouw ideale boxspring hebt gekozen. Weten waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een boxspring?

Op zoek naar een boxspring die past bij jouw budget en behoeftes? Nederlands Slaapcentrum is de Boxspring-specialist van Zuid-Nederland. Kom langs in een van onze filialen of bezoek onze webshop.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Onze adviseurs helpen u graag! Bel naar 0493-310515, of email naar info@slaapcentrum.nl . Klantenservice geopend op werkdagen tussen 10.00u - 16.30u. Maandag geopend vanaf 13:00 tot 16:30. Filialen bereikbaar tijdens openingstijden. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij 1 van onze 4 filialen.