Boxspring met TV-lift: must-have voor de slaapkamer van nu

De tijd dat je slaapkamer alleen maar gebruikt werd om te slapen, is al lang voorbij. Het is een plek geworden waar je kunt ontspannen. Even lekker terugtrekken en je eigen ding doen. Hoe lekker is het dan om in het comfort van je eigen bed te kunnen genieten van de beste films, het nieuws van de dag of jouw favoriete serie? Een boxspring met TV-lift maakt dit mogelijk!

 

Bed met TV-lift biedt rust en ontspanning

We spenderen met z’n allen meer en meer tijd in bed. Dit doen we voor onze rust, én voor onze ontspanning. Met een boxspring ben je ervan verzekerd dat het met die rust wel goed zit. Deze bedden staan namelijk garant voor uitstekende ondersteuning en optimaal slaapcomfort. Meer informatie over onze boxsprings vindt je in onze webshop.

En die ontspanning? Die wordt verzorgt door de TV-lift in het voeteneinde van het bed. Je kijkt zo nog even Netflix of volgt je favoriete talkshow, heerlijk liggend in je comfortabele boxspring. En als je dan klaar bent met TV kijken, laat je de lift gewoon zakken en ga je slapen. Heel veel ontspannender kan bijna niet.

 

Sfeervol dankzij subtiele afwerking

Je hebt jouw slaapkamer zorgvuldig ingericht, helemaal in de juiste sfeer. Dan wil je niet dat die sfeer verpest wordt. Een TV in de slaapkamer kan erg opvallen, en daarmee niet bepaald bijdragen aan een ontspannen sfeer. Al helemaal niet als er ook nog allerlei kabels aanhangen. een bed met TV-lift is het juiste antwoord op dit probleem. Je ziet de televisie namelijk alleen wanneer jij wil kijken.

Dankzij de TV-lift kun je het scherm eenvoudig in het voetbord laten verdwijnen. Dan zie je er ook echt niks meer van. Geen scherm, geen kabels. Met de draadloze afstandsbediening regel je het met één druk op de knop. Met het scherm omhoog kijk je al jouw favoriete series comfortabel vanuit bed. Doe je de lift omlaag, dan is het alsof er nooit een scherm in de slaapkamer geweest is. Alles zorgvuldig en stijlvol afgewerkt om die ontspannen slaapkamer-sfeer te behouden.

 

Een boxpspring met TV-lift past in iedere slaapkamer

Dat bedoelen we letterlijk én figuurlijk. Niet iedere slaapkamer is namelijk geschikt om een televisie in op te hangen. Dit kan komen door de positie van het bed en de muur daar tegenover, dat er niet in de muur geboord mag worden of dat het bed tegenover een raam staat. Kies je voor een boxspring met TV-lift, dan zorg je ervoor dat jouw slaapkamer hoe dan ook geschikt is voor een televisie. 

Het maakt niet uit hoe en waar je dit bed neerzet, dankzij de TV-lift staat het scherm staat altijd op de perfecte afstand. Daar is geen muur voor nodig. Een bijkomend voordeel is dat je met een bed met TV-lift ruimte bespaart, doordat de televisie in het voetbord van het bed zit. Ook in kleinere slaapkamers zit het toestel dus niet in de weg. En dat alles zonder ook maar een gaatje in de muur te hoeven boren!

 

Boxspring met TV-lift bij Nederlands Slaapcentrum

Benieuwd naar ons assortiment van boxsprings en bedden met TV-lift, en alle mogelijkheden die daarbij horen?  Bekijk alle opties in onze webshop, of kom langs in één van onze filialen in Zuid-Nederland. Daar staan onze vakkundige medewerkers klaar om je te voorzien van op maat gemaakt advies. Zo zorgen we ervoor dat jij de boxspring met tv-lift van jouw dromen weet te vinden!

 

Meer tips

Contact informatie