Retourneren

Zichttermijn en Retourregels

Wil je een product of bestelling retour zenden of een (gedeelte van je) bestelling alsnog annuleren? Wij maken dan onderscheid tussen voorraadartikelen zoals beddengoed en overig textiel mits nog in originele verpakking. Nachtkastjes en overige producten zoals matrassen, bedbodems, topmatrassen en boxspringsets vallen NIET onder deze regels. Ook artikelen die speciaal volgens uw wensen zijn geproduceerd (hieronder vallen dus matrassen, bedbodems, topmatrassen en boxspringsets) kunnen niet door ons retour worden genomen.

De kosten voor het retourneren van goederen zijn voor uw rekening. U dient de artikelen maximaal 14 dagen na leverdatum aan ons te retourneren. Na deze periode kunnen wij de artikelen helaas niet meer retour nemen. In alle gevallen geldt dat de producten schoon, onbeschadigd en (zo mogelijk) in de originele verpakking moeten zitten.

Zorg er voor dat u een kopie van de originele factuur bij retourzending meestuurt zodat wij voor een snelle afwikkeling kunnen zorgdragen. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij het door u betaalde bedrag (aankoopbedrag) binnen 14 dagen aan u terugstorten. Wij gebruiken als betaalmiddel bij de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als gebruikt is bij de aankoop, tenzij ook akkoord wordt gegaan met een andere betaalmethode.

Webshop Bestellingen

Retourneren aan Nederlands Slaapcentrum kan binnen 14 dagen. Retouren worden uitsluitend in behandeling genomen wanneer de bestelling ongeschonden en, indien mogelijk, in de originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Retourneren is niet mogelijk voor gepersonaliseerde artikelen zoals boxsprings en matrassen, hoofdborden en bedbodems. Wilt u het product retourneren?

Download hier het retour formulier:

Download retour formulier

Deze dient u volledig in te vullen en mee te sturen met uw zending. Na ontvangst van uw retourzending wordt deze behandeld en verwerkt. Indien aan de voorwaarden is voldaan wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening of u ontvangt een nieuw product. Let op: retour sturen van een product wordt niet vergoed.

Winkel Bestellingen

Retourneren aan Nederlands Slaapcentrum kan binnen 14 dagen. Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling – indien mogelijk – ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Retourneren is niet mogelijk voor gepersonaliseerde artikelen zoals boxsprings en matrassen, hoofdborden en bedbodems.

Wil je het product retourneren?

Bij aankoop van een product in de winkel vragen wij je vriendelijk om met je aankoopbewijs terug te gaan naar de winkel waar je je aankoop hebt gedaan. Het product kan in de winkel omgeruild worden voor een nieuw product.

Wil je het product volledig retourneren dan lever je het product in bij de winkel waar je je aankoop hebt gedaan. Het product wordt dan opgestuurd naar ons distributiecentrum. Na ontvangst van je retourzending wordt deze intern verwerkt, bij goedkeuring wordt het betaalde bedrag teruggestort op je rekening.

Wijze van retoursturen

Indien u een artikel wilt retourneren, dienen wij de producten in goede orde retour te ontvangen.

Dit betekent dat de producten:

  • uitsluitend in de originele en onbeschadigde verpakt dienen te zijn
  • in originele staat dienen te verkeren
  • het product en/of de producten schoon en onbeschadigd dient/dienen te zijn
  • retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling genomen worden
  • producten zoals hoofdkussens en dekbedden dienen wegens hygiënische redenen onbeslapen te zijn.
  • u dient een kopie van de factuur mee te sturen

Vraag bij retour sturen de voorwaarden na bij uw transporteur. Schade die wordt veroorzaakt door transport is voor eigen risico. De transportkosten voor het retour sturen komen voor rekening van de klant.

Indien u het/de artikel(en) op de juiste wijze aan Nederlands Slaapcentrum retour stuurt, zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening terugstorten.

Adres voor retourzendingen

Nederlands Slaapcentrum
Planker 10
5721 VG Asten
Nederland

Contact informatie