Hoe ziet de ideale kast voor jouw slaapkamer eruit?

De kledingkast is de stille kracht van iedere slaapkamer. Heb je niet de juiste kast, dan wordt je slaapkamer al snel een zooitje. Kleding die op en neer pendelt tussen het bed, de vloer en de welbekende “kledingstoel”. Alles gekreukt en rommelig. Daar wordt toch niemand blij van? Kies daarom voor een kast die precies aansluit bij jouw garderobe, zodat die rommelige kamer voorgoed verleden tijd is.

De juiste kast vinden

Maar wanneer is een kast nou de juiste kast? Daar is niet één antwoord op. Iedereen heeft namelijk andere wensen op het gebied van kledingkasten. Waar de één het liefst een kast vol legplanken heeft, heeft de ander meer behoefte aan een uittrekbaar dassenrek. En weer een ander wil het liefst een kast vol lades voor die uitgebreide collectie gekke sokken. De ideale kast is dan ook een kast waarin jij jouw garderobe netjes en geordend kunt opbergen.

Jouw persoonlijke kledingkast

Met andere woorden: de ideale kast moet je kunnen personaliseren. Helemaal eigen maken. Bij Nederlands Slaapcentrum kan dat! De kledingkasten uit onze collectie bieden je de opties om het interieur van de kast zelf in te delen. Mix legplanken naar hartelust met ladeblokken, ladeblokken met kledingrekken en kledingrekken weer met legplanken. Ook het formaat van de kast bepaal je helemaal zelf. Zo bouw je eenvoudig de perfecte kast voor jouw slaapkamer.

Bepaal zelf de stijl

Het personaliseren van die kast houdt niet op bij het interieur. Ook van buiten bepaal je helemaal zelf hoe de kledingkast eruit komt te zien. Hierbij heb je de keuze uit een groot aantal kleuren en materialen. Daarbij kun je zelfs kiezen voor spiegeldeuren. Twee vliegen in één klap dus. En ook bij het kiezen van de kleuren geldt; mix erop los! Of je nou liever een strakke witte kast hebt, of gaat voor een houten look met een spiegeldeur in het midden. Het kan allemaal.

Handige extra’s

De ervaring leert ons dat de ideale kast meer is dan een praktisch interieur en een strakke buitenkant. Zo is het vaak donker in kasten omdat licht van buitenaf daar maar moeilijk kan komen. Met led verlichting in de kast kan dit eenvoudig opgelost. Ook kun je kiezen voor een remsysteem, waardoor de deuren van de kast niet hard dicht kunnen slaan. Dat is niet alleen fijn voor je oren, maar ook voor de levensduur van de kast.

De ideale kast stel je samen bij Nederlands Slaapcentrum. Bekijk onze collectie in de webshop, of kom langs in één van onze filialen om de kasten met eigen ogen te bekijken. Ook voor vragen ben je van harte welkom in de winkels, of om contact met ons op te nemen!

Meer tips

Contact informatie