Maak het jezelf makkelijker met een elektrische boxspring

Je wil nog even in bed TV kijken. Of lekker relaxed een boek lezen. Maar van rechtop in bed zitten zonder fatsoenlijke ondersteuning wordt niemand vrolijk. En als je het liggend probeert haal je het volgende reclameblok niet eens. Met een elektrische boxspring zijn deze problemen verleden tijd. Gun jezelf een elektrisch verstelbaar bed, en ervaar de ultieme combinatie tussen gebruiksgemak en ligcomfort!

 

Elektrisch verstelbare boxsprings

Een elektrische boxspring maakt je leven makkelijker. Rechtop zitten om prettiger TV te kunnen kijken of te lezen? Met één druk op de knop ben je er. Dit type boxspring is namelijk elektrisch verstelbaar. Wil je partner zijn of haar kant alvast terug in de slaapstand zetten? Geen probleem, je hebt namelijk allebei een eigen afstandsbediening. Een elektrisch verstelbaar bed voorziet je van alle gemakken, zonder dat je zelf ook maar op hoeft te staan. Dat is nog eens luxe!

 

Geniet van optimaal ligcomfort

De voordelen van een elektrische boxspring houden niet op bij een extra dosis luxe en gemak. Deze bedden zijn namelijk ook heel erg comfortabel. Bij Nederlands Slaapcentrum weten we dat geen mens hetzelfde is. En dat niemand hetzelfde slaapt. Het grote voordeel aan een elektrische boxspring is dan ook dat je deze zelf kan verstellen. En dus helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. De optie om de boxspring zelf te verstellen is met name fijn voor mensen die moeite hebben met het in- en uitstappen. Of last hebben van andere Fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld rugklachten. 

Doordat de boxspring elektrisch verstelbaar is, kun je deze zo instellen dat het in- en uitstappen voor jou zo makkelijk mogelijk wordt. Daarbij beschikt de boxspring over alle mogelijkheden om fysieke klachten tegen te gaan. We geven je graag enkele tips om het elektrisch verstelbare bed optimaal te benutten:

  • last van je rug? zet het voeteneinde een paar centimeter omhoog. Dit vermindert de spanning op de onderste rugwervel, en zorgt ervoor dat je de pijn in de onderrug kunt verminderen.
  • Last van vochtophopingen? Zet het bed bij je benen een stukje omhoog. Dit gaat vochtophoping in de benen tegen.

Elektrische boxsprings hebben de toekomst

Ja, de aanschaf van een elektrische boxspring is een investering. Maar wel eentje die zich dubbel en dwars uitbetaald. Ook wanneer je op dit moment nog geen last hebt van fysieke klachten. Met een elektrisch verstelbare boxspring ben je namelijk klaar voor wat de toekomst ook gaat brengen. Gun je lichaam nu al betere ondersteuning en slaapcomfort. Want: Beter voorkomen dan genezen, toch?

Daarbij is kiezen voor dit type boxspring ook een duurzame investering. Bij deze bedden ben je er namelijk van verzekerd dat zij lang meegaan. Nu heb je misschien nog geen last van klachten, of moeite met in- en uit bed stappen. Maar hoe is de situatie over enkele jaren? Een ding is zeker: Jouw elektrisch verstelbare boxspring kan die situatie aan. 

 

Verschillende soorten boxsprings

In ons assortiment vindt je zowel elektrische als vlakke boxsprings. Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen beide types bedden. Dit zie je terug in zowel de prijs als de functies waar de boxspring over beschikt. Vlakke boxsprings zijn namelijk goedkoper. Dit betekend ook dat dit bed niet dezelfde functies heeft als de elektrische variant. Dat wil zeggen dat deze boxspring niet te verstellen is. 

 

Elektrische boxsprings van Nederlands Slaapcentrum

Benieuwd naar ons assortiment elektrische boxsprings? Dankzij ons ruime en diverse aanbod zit er voor iedereen wel een bed tussen. Bekijk alle opties in onze webshop, of kom langs in één van onze filialen in zuid-Nederland. Daar staan onze vakkundige medewerkers klaar om je te voorzien van op maat gemaakt advies. Zo zorgen we ervoor dat jij de boxspring van jouw dromen weet te vinden!

 

Meer tips

Contact informatie