Meesters in slaapcomfort

Kwalitatief goede bedden, maar dan wel tegen een vriendelijke prijs. Met dat idee begon ons avontuur ruim 30 jaar geleden. Nog altijd zijn we een hecht familiebedrijf dat met veel ervaring, een ruim assortiment en persoonlijke service een duidelijk doel nastreeft: Een bed voor iedereen!

Wie zijn wij?

Nederlands slaapcentrum is een écht familiebedrijf. Onze vader, René, opende in 1991 de deuren van de eerste winkel in Breda. Hij zag in dat ieder mens uniek is. En dat iedereen dus andere behoeftes heeft als het gaat om nachtrust. Met dat idee in het achterhoofd werd Nederlands Slaapcentrum geboren. Door de jaren heen groeide het bedrijf door, net als onze kennis en ervaring op het gebied van slapen.

Sinds 2018 staat de nieuwe generatie aan het roer. Dat zijn wij ( op de foto v.l.n.r.); Mike, Dave en Dennis. Drie broers bij wie de passie voor slaapcomfort met de paplepel is ingegoten. In onze missie om voor iedereen een geschikt bed aan te kunnen bieden, zijn we inmiddels uitgegroeid naar 5 vestigingen in Zuid-Nederland. Op ieder van deze locaties staan wij samen met ons ervaren personeel klaar om jou te voorzien van advies op maat.

 

 

Passie voor slapen

Iedereen verdient een goede nachtrust. Het leven is toch een stukje leuker als we met zijn allen goed uitgeslapen aan de dag kunnen beginnen. Daarom geloven wij in persoonlijke service. Vertel ons jouw wensen, en samen gaan we op zoek naar het bed dat daar perfect bij past. Van de hardheid van het matras en de kleur van het bed tot aan bijpassende nachtkastjes. Bij ons vind je keuzemogelijkheden tot in het kleinste detail.

Voor iedereen wat wils dus. En dat tegen een vriendelijke prijs-kwaliteitverhouding. Want een goede nachtrust moet voor iedereen bereikbaar zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden, behoefte aan persoonlijk advies of wil je gewoon even rondkijken? Kom dan langs in één van onze winkels, of kijk in onze webshop!

Contact informatie