Beddenzaak
Eindhoven (Binnenkort Open)

Ekkersrijt
Son, Nederland

Stuur ons een mail

info@slaapcentrum.nl

Maak een afspraak en onze specialisten helpen u bij het kiezen van uw perfecte bed.

Maak een afspraak

Beddenzaak Eindhoven (Binnenkort Open)

Met grote opwinding en vreugde kondigen we aan dat we onze 6e beddenwinkel zullen openen op de prachtige Meubelboulevard Ekkersrijt in Eindhoven! Vandaag hebben we de sleutels van dit splinternieuwe pand in ontvangst genomen, en we kunnen niet wachten om samen met 3 andere winkels het nieuwe pand in gebruik te nemen.

De komende drie maanden zullen we druk bezig zijn met de verbouwing van ons nieuwste paradepaardje, om een moderne, eigentijdse winkel te creëren die jullie versteld zal doen staan. Ons doel is om een showroom te creëren die niet alleen inspirerend is, maar ook de hoogste kwaliteit en comfort biedt voor een goede nachtrust.

Met trots kunnen we zeggen dat we onze nieuwste showroom openen op een van de grootste boulevards van Nederland. Meubelboulevard Ekkersrijt heeft een geweldige reputatie opgebouwd als dé bestemming voor interieurinspiratie, en we zijn verheugd om deel uit te maken van deze bruisende gemeenschap.

Onze nieuwe winkel zal gevuld zijn met de nieuwste trends en stijlen op het gebied van bedden en slaapkamermeubilair. Of je nu op zoek bent naar een knusse eenpersoonsbed, een luxe boxspring of een moderne kast, we hebben voor ieder wat wils. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte bed dat past bij jouw stijl en behoeften.

We willen onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Jullie zijn de reden dat we kunnen blijven groeien en ons assortiment kunnen blijven uitbreiden. We kunnen niet wachten om jullie binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe showroom, waar jullie de kans krijgen om onze nieuwste collectie te ontdekken en je droombed werkelijkheid te laten worden.

Houd onze sociale media-kanalen en website in de gaten voor updates over de openingsdatum en speciale evenementen die we organiseren ter ere van deze mijlpaal. We kijken er enorm naar uit om jullie te zien en jullie te helpen de perfecte slaapomgeving te creëren.

Contact informatie