Ruim Assortiment
4 Filialen in Zuid-Nederland
Al meer dan 30 jaar ervaring in gezond slapen
Vanaf €50 gratis verzending post pakketen NL & BE

Samenwerking met Hoofdkussen Cindy NL

Trots mogen wij bekend maken dat wij als eerste dealer in Nederland zijn uitgekozen tot een samenwerking met Hoofdkussen Cindy NL. In onze fysieke winkels merkten wij dat er vraag naar is. Een orthopedisch kussen wat je kunt uitproberen en mocht het niet goed zijn je geld uiteindelijk weer terug krijgt. Niet alleen is dit natuurlijk fijn voor de klant maar ook kun je het nog eens gratis terug sturen ook. Daarbovenop garanderen wij een 5 jaar volledige garantie. Is het kussen niet meer goed dan sturen wij je gratis een nieuwe op.

Hoofdkussen

Het is zo samengesteld dat het hoofdkussen voor iedereen geschikt is. Door verschillende diktes past het zich aan elke slaaphouding/persoon aan. Het materiaal dat gebruikt wordt is vergelijkbaar met een traagschuim kussen / memory foam kussen maar het heeft niet de nadelen van dit soort kussens. Vaak wordt dit schuimsoort warm ervaren en dat is hierbij absoluut niet het geval. Het is een ergonomisch kussen wat zich volledig aansluit aan nek en hoofd, een optimale drukverdeler!

Hoofdkussen kopen

Wij begrijpen dat het een lange zoektocht kan zijn. Een kussen kopen is immers niet makkelijk en je wilt natuurlijk het beste kussen hebben! Bij veel winkels krijg je ook geen geld terug en maximaal 1 jaar garantie. Hierdoor kunnen wij een kussen garanderen die voor elke slaper ontwikkeld is en alle slaap garanties en zekerheden mee krijgt! Onderstaande nog een kort overzicht wat dit kussen allemaal biedt!

  • 5 jaar garantie
  • 30 dagen proefslapen
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis Retourneren

Bestel hier online en probeer het 30 dagen uit!

Heeft u vragen of wilt u advies?

Onze adviseurs helpen u graag! Bel naar 0493-310515, of email naar info@slaapcentrum.nl . Klantenservice geopend op werkdagen tussen 10.00u - 16.30u. Maandag geopend vanaf 13:00 tot 16:30. Filialen bereikbaar tijdens openingstijden. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij 1 van onze 4 filialen.