90 Dagen omruilgarantie op matrassen
4 Filialen in Zuid-Nederland
Dekbedovertrekken/Hoeslakens/Moltons vandaag besteld morgen in huis
Vanaf €50 gratis levering NL & BE

Matras kopen Maastricht

Een matras kopen kan lastig zijn. Sommigen moeten zelfs samen met de partner beslissen, waardoor er meerdere meningen zijn die samen tot een oplossing moeten komen. Nederlands Slaapcentrum is de specialist op het gebied van matrassen, boxsprings en bedden, en heeft een vestiging in Maastricht. Hier adviseren onze specialisten u graag over de mogelijkheden, en kunt u zelfs ervaren hoe de bedden, boxsprings en matrassen voelen en liggen.

Matras kopen

Wat voor matras voor u geschikt is hangt af van uw wensen en lichaamsgewicht. U moet zich altijd een aantal dingen afvragen, zoals: “Heb ik het warm of koud in bed?”, “Wat is mijn slaaphouding, en die van mijn partner?” en “Heeft u last van lichamelijke klachten?”. De antwoorden op deze vragen bepalen deels welk matras bij u past. Naast uw lichamelijke staat kiest u uw ideale matras natuurlijk ook op basis van uw gevoel. Bezoek onze winkel in Helmond en laat u adviseren, ga eens liggen op een van de matrassen en maak uw besluit zelfverzekerd.

Soorten matrassen

Er zijn verschillende soorten matrassen en kwaliteiten. Bij Nederlands Slaapcentrum in Maastricht  kunt u terecht voor vrijwel alle soorten matrassen, zoals pocket matrassen, latex matrassen en velda matrassen. Bij Nederlands Slaapcentrum heeft u tevens omruil garantie, tot wel 90 dagen op de kern van het matras.

Matrassen specialist Maastricht

Laat u adviseren door de specialisten van Nederlands Slaapcentrum in Maastricht. Hier vindt u 1500 m2 aan slaapplezier. Onze ruime collectie matrassen en jarenlange ervaring op dit gebied helpen u zeker verder. Bekijk nu de openingstijden en kom langs in onze winkel in Maastricht. Wij hebben hier een uitgebreide collectie matrassen. Liever online oriënteren? Bekijk onze collectie matrassen.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Onze adviseurs helpen u graag! Bel naar 0493-310515, of email naar info@slaapcentrum.nl . U bent natuurlijk ook altijd welkom bij 1 van onze 4 filialen.