90 Dagen omruilgarantie op matrassen
4 Filialen in Zuid-Nederland
Al meer dan 30 jaar ervaring in gezond slapen
Vanaf €50 gratis levering NL & BE

Jubileum Actie

Nederlands Slaapcentrum is jarig, wij worden 30 jaar en wij vieren dat graag samen met u. Profiteer nu van enorme kortingen op onze boxsprings, van merken als Hälsing HML-bedding. Krijg op iedere boxspring boven de €1000 nu €300 kassakorting! Zowel in onze filialen als onze webshop profiteert u automatisch van deze korting. Bij boxsprings tussen de €1000 en de €500 krijg je €100 contante korting. Ga je liever toch voor een merk zoals Vroomshoop, Cinderella of Velda dan krijg je helaas geen €300 korting, maar wel 10% korting op deze artikelen, let op dit is tot een maximale korting van €300!

Slecht met rekenen? Geen probleem! Alle prijzen van de Hälsing collectie zijn berekend en is de €300 korting al in mindering gebracht.

Deze actie is met één week verlengd, geldig t/m Zondag 30 september.

Bekijk nu alle boxsprings in onze webshop of vind het dichtstbijzijnde filiaal bij u in de buurt.

Op de Velda matrassen collectie geldt geen korting of actie, dit omdat we hiermee al de scherpste prijzen van Nederland hanteren. Ook geldt de korting niet op kasten, nachtkasten, commodes, overige matrassen, toppers en textiel.  

Heeft u vragen of wilt u advies?

Onze adviseurs helpen u graag! Bel naar 0493-310515, of email naar info@slaapcentrum.nl . Klantenservice bereikbaar op werkdagen tussen 12.30 - 16.30u. Filialen bereikbaar tijdens openingstijden. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij 1 van onze 4 filialen.