Ruim Assortiment
4 Filialen in Zuid-Nederland
Al meer dan 30 jaar ervaring in gezond slapen
Vanaf €50 gratis verzending post pakketen NL & BE

Elektrische boxspring kopen

Wanneer je van plan bent om een elektrische boxspring te kopen is het belangrijk om aandacht te geven aan een aantal zaken. Zo komt er bij het kopen van een elektrische boxspring veel kijken, denk aan het kiezen van het juiste type boxspring, de gewenste materialen en de lichaamsondersteuning die je nodig hebt. Iedere elektrische boxspring is anders, en wij adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden bij het kopen van een elektrische boxspring.

Er zijn vele verschillende elektrische boxsprings op de markt. Een elektrische boxspring biedt natuurlijk meer comfort dan een gewone boxspring. Zo is de hoogte van het voeten- en hoofdeind verstelbaar, is de instaphoogte verstelbaar en is ook de lighoogte verstelbaar. Ook zijn er allerlei bedieningssystemen om de motor van de boxspring te bedienen.


Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?

 

Zodra je een boxspring aan wil gaan schaffen zijn er een aantal belangrijke functionaliteiten en wensen die je moet bekijken. Bekijk allereerst of de motoren in de boxspring voldoende kracht hebben. Mensen met een gewicht boven de 90 kg moeten opletten dat de motor niet krachtig genoeg is, waardoor de motor het al naar een paar jaar kan begeven. Let dan ook op of de motor van de boxspring een CE-goedkeuring heeft. Uiteraard kunnen onze specialisten in onze winkel en via onze klantenservice je te allen tijden adviseren.

Naast de motor dien je te kijken naar andere vraagstukken: Heeft het een verstelbaar voeteneinde? Heeft de boxspring een noodstroom knop/batterij? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze functionaliteiten maken het comfort en gemak van de boxspring enkel groter.


Instap- en slaaphoogte elektrische boxspring

 

De hoogte van de elekrische boxspring is natuurlijk ook erg belangrijk. Heb je last van je knieen, rug of heb je moeite om ‘smorgens uit bed te komen? Dan biedt het je meerwaarde om echt te letten op de hoogte van de elektrisch verstelbare boxpring. De verschillende instaphoogtes en lighoogtes liggen tussen de 60 en 75 centimenter. Wanneer je iets langer bent adviseren wij altijd om een instaphoogte van minimaal 70 centimeter te kiezen, gezien er dan niet gebukt hoeft te worden bij het instappen in je bed. Uiteraard is het, wanneer je wat kleiner bent, verstandiger om een instaphoogte van 60 centimeter te kiezen.


Matras voor de boxspring

 

Je slaaprust wordt voor een groot deel bepaald door je matras. Het is dus essentieel om, wanneer je een matras voor je boxspring gaat uitkiezen, je naar een aantal functies gaat kijken. Past het matras zich aan? Ligt het matras stabiel? En, is het matras vochtdoorlatend. Dit zijn slechts een aantal functies die van groot belang kunnen zijn en je nachtrust flink kunnen verbeteren.

Op zoek naar een elektrische boxspring op maat? Nederlands Slaapcentrum is de boxspring specialist van Zuid-nederland. Wil jij meer informatie over jouw ideale boxspring? Neem contact met ons op, bezoek onze webshop of kom langs in een van onze filialen.

 

Heeft u vragen of wilt u advies?

Onze adviseurs helpen u graag! Bel naar 0493-310515, of email naar info@slaapcentrum.nl . Klantenservice geopend op werkdagen tussen 10.00u - 16.30u. Maandag geopend vanaf 13:00 tot 16:30. Filialen bereikbaar tijdens openingstijden. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij 1 van onze 4 filialen.